Ανδρομάχη-για-eurovision:-«Δεν-έχω-καθόλου-άγχος,-αλλά-ανυπομονησία»

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο διαγωνισμός της Eurovision και η Ανδρομάχη φροντίζει τις τελευταίες πινελιές της εμφάνισής της.

Η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Ela» στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η οποία θα λάβει χώρα στην Ιταλία.

Όπως εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη στην εκπομπή Breakfast@Star, δεν σκεφτόταν ποτέ ότι θα συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Η ίδια πάντως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ενώ δήλωσε πως δεν έχει άγχος.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα πάω στη Eurovision, γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα. Απλά ήρθε και είπα ναι. Είχα στο μυαλό μου ότι είμαι σε μία φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Δεν το σκέφτηκα. Δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που… έκατσε επάνω μου σωστά. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την κρίση μου. Με έχουν καθοδηγήσει σωστά.  Ρωτάω πάντα τη γνώμη της αδερφής μου. Δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά ανυπομονησία».

Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στην Eurovision, ωστόσο φανέρωσε ποιος σχεδιαστής υπογράφει την δημιουργία που θα φορέσει επί σκηνής.

«Θα είμαι στη σκηνή μαζί με δυο χορεύτριες. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική μας παρουσία. Η μουσική για μένα είναι κάτι μεγαλειώδες. Όταν άκουσα το τραγούδι μου ηρέμησε η ψυχή μου.  Το ντύσιμό μου επιμελείται ο Στέλιος Κουδουνάρης», είπε.