Αυτά-της-ετοίμαζαν-δύο-μέρες-να-πει;-Ούτε-το-τραύμα-ούτε-η-οργή-παραγράφονται-του-Κώστα-Κωστούλα

Θεωρώ πως δύσκολα θα βρεθεί στην πολιτική ιστορία τέτοια ομολογία ανικανότητας όπως η δήλωση που έκανε η κ. Μενδώνη: «Τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.»

Τελικά κανείς δεν ήξερε τίποτα; Είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε πως δώσατε τη θέση με απευθείας ανάθεση χωρίς να τον γνωρίζετε;

Τα ΜΜΕ παλεύουν να θάψουν το θέμα τη στιγμή που στα social media γίνεται χαμός και οι επώνυμες καταγγελίες θυμάτων πληθαίνουν.

Δικαιοσύνη τώρα για τα άτομα που υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση με απόδοση ευθυνών σε ποινικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.

Από τη μία βλέπουμε το ενεργό κομμάτι του κόσμου που θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη προς όφελος της κοινωνίας και από την άλλη την ολιγωρία της κυβέρνησης να αποδώσει ευθύνες. Το χειρότερο είναι η κοροϊδία και η αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζεται ο πολίτης.

Σε μια κοινωνία της νοοτροπίας «εσύ παιδάκι μου θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα;» οι κάθε είδους «επικίνδυνοι άνθρωποι» θα βρίσκουν πεδίο δράσης πάντα.

Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που βίωσαν τη βία, το φόβο και τον εξευτελισμό. 

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT
Κώστας Κωστούλας