Βάνα-Μπάρμπα-:-«Ντρέπομαι-σαν-Ελληνίδα-για-αυτά-που-γίνονται-τώρα»-–-Ποιος-ο-λόγος-της-ανάρτησής-της

Η Βάνα Μπάρμπα προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση, με την ίδια να ξεσπά αναφορικά με όλα όσα συμβαίνουν στον τομέα της υγείας με τον κοροναϊό.

Η σπουδαία ηθοποιός που ζήτησε δημόσια συγγνώμη θέλησε να τοποθετηθεί στο φλέγον θέμα, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει επίταξη. Η ίδια φαίνεται να είναι οργισμένη με την κατάσταση και με τους ιδιώτες γιατρούς, οι οποίοι δεν βοηθούν σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει πόσο άδικό είναι να ανοιχτά τα κομμωτήρια και κλειστά τα βιβλιοπωλεία.

«Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα γι΄ αυτό που γίνονται τώρα στον τομέα υγείας.. Τι περιμένουν οι γιατροί των ιδιωτικών νοσοκομείων; Πρέπει να γίνει επιστράτευση.. Αντί μόνοι τους να προσφέρουν ακόμα και εθελοντικά για την πατρίδα.. σκέφτονται τις χαμηλές αμοιβές; Ντροπή. Που είναι όλοι εδώ και τόσο καιρό που τους χρειάζονται.

Στα δημόσια οι άνθρωποι εξαντλήθηκαν. Κατα τα αλλά το θέατρο ήταν τομέας διαφθοράς.. Γι΄αυτό δεν ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία.. και ανοίγουν τα κομμωτήρια.. μα τι λέω πρωτίστως …η ρίζα.. άσε την ψυχή. …φαίνεται άλλωστε το πως προσέχουμε την παιδιά σ ΄αυτή την χώρα» έγραψε.

Είχα γίνει αντικείμενο διαπόμπευσης

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στον Alpha και μέσα σ’ όλα ανέφερε πως στο παρελθόν είχε γίνει αντικείμενο διαπόμπευσης.

Η ίδια δεν δίστασε να εξομολογηθεί για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Παλιά, πριν από πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, αδηφάγα κατάσταση, όπου λεγόταν ότι ήμουν με έναν άνθρωπο, που είχα ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια, και ότι ήμουν παρούσα όταν είχε φύγει από τη ζωή.

Αυτό είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε καθημερινά. Ήμουν ένα αντικείμενο διαπόμπευσης τότε, υπήρχε διαπόμπευση χωρίς να μπορώ να αμυνθώ, χωρίς να μπορώ να μιλήσω.

Να ακούγεται παντού ότι ένας άνθρωπος που έχεις ζήσει, που έχεις αγαπήσει, ένα τεράστιο ψέμα, είχα λοιδορηθεί. Δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είχα πάθει σοκ για την αδικία που είχα υποστεί» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.