Γλυφάδα:-Όχημα-τυλίχθηκε-στις-φλόγες-–-Σώθηκαν-στο-«παρά-πέντε»-ηλικιωμένη-και-παιδί

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας σήμερα το πρωί.

Η ηλικιωμένη οδηγός και ένα παιδί σώθηκαν στο «παρά πέντε».

Συγκεκριμένα, με το που ξέσπασε η φωτιά στο όχημα, αμέσως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε έγκαιρα μαζί με το παιδί που ήταν στο πίσω κάθισμα.

Ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε σε παρακείμενο μαγαζί, πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει τη φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί στα γύρω αυτοκίνητα.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε τόσο η πυροσβεστική όσο και η δημοτική αστυνομία, απέκλεισαν τον δρόμο και έσβησαν ολοσχερώς τη φωτιά.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο:

«Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός “μικρός ήρωας” της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά!».

Πηγή: cnn.gr

The post Γλυφάδα: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Σώθηκαν στο «παρά πέντε» ηλικιωμένη και παιδί appeared first on Trikala Focus.