Γουίλ-Σμίθ:-Η-ιστορία-επαναλαμβάνεται…-–-Το-χαστούκι-σε-Ουκρανό-ρεπόρτερ-το-2012

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα».

Η γνωστή ρήση του Καρλ Μαρξ μάλλον δεν ισχύει στην εποχή μας και, πλέον επιβεβαιώνεται πάντα σαν… τραγωδία.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ, ο οποίος κατά την διάρκεια της τελετής των Όσκαρ, στην οποία τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για την Ουκρανία, χτύπησε τον επίσης ηθοποιό Κρις Ροκ ο οποίος είχε ανέβει στην σκηνή για να παρουσιάσει το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

Το αδιανόητο περιστατικό

Ο Ροκ (μάλλον) αυτοσχεδίασε, κάνοντας ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γουίλ Σμιθ. Συγκεκριμένα, είπε ότι ανυπομονεί να δει την Σμιθ στο sequel του G.I. Jane, μιας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου η Ντέμι Μουρ εμφανιζόταν επίσης με ξυρισμένο κεφάλι.

Η διαφορά είναι ότι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία. Δεν ξέρουμε αν ο Κρις Ροκ γνώριζε τη συγκεκριμένη πληροφορία που κάνει το αστείο ακόμα πιο κακόγουστο. Σίγουρα , όμως, δεν μπορούσε να γνωρίζει αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο Γουιλ Σμιθ σηκώθηκε έξαλλος, ανέβηκε στη σκηνή, θυμήθηκε τις προπονήσεις του για το Ali του Μάικλ Μαν και χτύπησε τον έκπληκτο Κρις Ροκ. Στη συνέχεια κατέβηκε στη θέση του κι άρχισε να φωνάζει στον Κρις Ροκ «να μην ξαναπιάσει το όνομα της γυναίκας του στο γ******* στόμα του.»

Όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκιζε ρεπόρτερ στην Ουκρανία

Το περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία το 2012 όπου ο ηθοποιός βρέθηκε για την προώθηση κάποιας ταινίας του.

Εκεί, ο… διαχυτικός ρεπόρτερ από τον ενθουσιασμό του που είδε από κοντά τον μεγάλο σταρ τον αγκάλιασε και τον φίλησε κάνοντας τον ηθοποιό έξαλλο.

Ο Γουίλ Σμιθ τον έσπρωξε και αφού τον ρώτησε «ποιο είναι το πρόβλημά σου», σήκωσε το χέρι του και του έδωσε ένα χαστούκι αφήνοντας εμβρόντητους όσους βρίσκονταν εκεί.

Και με απόλυτη φυσικότητα, ο διάσημος σταρ δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας εκείνη την ώρα «συγνώμη, αλλά προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα».

Πάντως, ο ρεπόρτερ δεν έδειξε να ενοχλείται ούτε να πτοείται από την αντίδραση του Σμιθ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: