Ζευγάρι-και-στη-ζωή-οι-νέοι-παρουσιαστές-του-πρωϊνού-του-star

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναλαμβάνουν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής  με τίτλο Breakfast@Star από την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μαρκ Ζούκερμπεργκ: To BBC ετοιμάζει σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο δυναμικό του Star.

Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού ψυχαγωγικού Breakfast@Star.

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού είχαν ακουστεί τα ονόματα τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και της Ιωάννας Μαλέσκου, όμως καμία από τις δύο παρουσιάστριες δεν έφτασε κοντά σε συμφωνία. Και οι φήμες για την πρώτη η παρουσιάστρια έληξαν αφού πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε επίσημα και η νέα της συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου.

Το Star θέλει μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή

Από την αρχή το κανάλι επιθυμούσε ζευγάρι για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής, όπως ακριβώς είχε κάνει και την περασμένη σεζόν συστήνοντας δύο φρέσκα παιδιά την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, που δεν είχαν τηλεοπτική εμπειρία.

Επιπλέον, το STAR θα επιμείνει σε μια καθαρά ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή μιας και το κομμάτι της επικαιρότητας θα βρίσκεται ξανά στα χέρια της έμπειρης Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία θα παίρνει lead in.