Ηλιόπουλος-σε-Οικονόμου:-Εκτός-εποχής-η-ΝΔ,-σύντομα-και-εκτός-κυβέρνησης

Στις εκτενείς αναφορές του Γιάννη Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την κυβερνητική πολιτική κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτηρίζοντας με τη σειρά του εκτός εποχής τη ΝΔ και προσθέτοντας ότι σύντομα θα είναι και εκτός κυβέρνησης.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η σημερινή φλύαρη έκθεση ιδεών του κυρίου Οικονόμου επιβεβαιώνει την αδυναμία της κυβέρνησης να απαντήσει στο μόνο ερώτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία: πότε θα τελειώσει η καθημερινή βαρβαρότητα της ανασφάλειας, των υπέρογκων λογαριασμών, της αδυναμίας να βγει ο μήνας.

Διαβάστε επίσης Οικονόμου για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστια η απόσταση που χωρίζει Τσίπρα και κοινωνία

 

»Ο κόσμος αλλάζει κύριε Οικονόμου και εσείς μένετε καθηλωμένοι στα δόγματα του νεοφιλελευθερισμού, της αυτορρύθμισης της αγοράς και της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Σε όσα δηλαδή κάνουν αβίωτη τη ζωή των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία είναι εκτός εποχής. Σύντομα θα είναι και εκτός κυβέρνησης.

»Κρίμα όμως ο εθνικός ψεύτης να σπαταλά τόσες λέξεις και να μην βρίσκει μισή κουβέντα να απαντήσει στην ουσία των καταγγελιών για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη. Να γνωρίζουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι ούτε η λάσπη, ούτε οι διώξεις, ούτε ο αυταρχισμός μπορούν να τους σώσουν».