Η-«Μαρία-Αντουανέτα»-του-κ.-υπουργού

Η κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο φιλικό περιβάλλον της στο ΣΚΑΙ, σχολίασε με σαφώς ειρωνική διάθεση τα παράπονα του κόσμου όσον αφορά το power pass, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σου χαρίζουν τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια» (!!!)

Είναι τέτοιο το θράσος και η αλαζονεία των «άριστων» επιτελαρχών της «Μητσοτάκης Α.Ε.» που δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα πια τον κόσμο. Δηλαδή δεν φτάνει που οι πολίτες έλαβαν ψίχουλα αντί για τα 600 ευρώ που διαφήμιζε αρχικά πανηγυρίζοντας ο κ. Μητσοτάκης ως αναδρομική επιστροφή για τις ρήτρες αναπροσαρμογής που πλήρωσαν, ακούν από πάνω και τον εμπαιγμό των κυβερνητικών του στελεχών.

Αντί να στηρίξει η Κυβέρνηση την οικονομία, κάνει από πάνω και «πλακίτσα» για την μεγάλη απάτη που επιφύλασσαν στην κοινωνία, καθώς ενώ για τρεις μήνες τα κυβερνητικά στελέχη και τα «παπαγαλάκια» τους «μοίραζαν» 600αρια, τώρα έρχονται και κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους πολίτες μετά από ένα ολόκληρο χρόνο στον οποίο η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια των φίλων τους ολιγαρχών έχουν καταληστεύσει το λαϊκό εισόδημα.

Να μαζέψει συνεπώς ο κ. Υπουργός, τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου του, αν δεν θέλει δίπλα στην «Μαρία Αντουανέτα» του υπουργείου του ,που καλεί τον κόσμο να φάει  παντεσπάνι,  να χαρακτηριστεί και ο ίδιος , ως ο σύγχρονος Λουδοβίκος ο ΙΣΤ`.

Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25

The post Η «Μαρία -Αντουανέτα» του κ. υπουργού appeared first on TRIKALANEWS.