«Η-ΝΔ-θέλει-σωσίβιο,-όχι-συνεργασίες»

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στο OT FORUM περί συνεργασιών, εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής.

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε και σήμερα τις ξεκάθαρες και σταθερές θέσεις του Κινήματος στο ζήτημα των προγραμματικών συνεργασιών».

Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου επιβεβαιώνουν ότι η ΝΔ επιστρατεύει τις συνεργασίες. όχι γιατί τις πιστεύει, αλλά γιατί αναζητά σωσίβιο τώρα που βλέπει την αυτοδυναμία να της κουνά το μαντήλι».

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξεπέλυσε ουσιαστικά επίθεση κατά του κ. Ανδρουλάκη, ότι προσανατολίζεται σε συνεργασίες που εκ των προτέρων αποκλείουν τη ΝΔ και καθιστούν μόνο συνομιλητή του ΚΙΝΑΛ τον Αλέξη Τσίπρα.

Τι δήλωσε στο OT FORUM ο Νίκος Ανδρουλάκης

Μιλώντας για τον «στροφή» του πρωθυπουργού ως προς τις συνεργασίες, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε πως «του κ. Μητσοτάκη δεν του βγαίνουν τα κουκιά και τώρα αλλάζει στρτατηγική».

Και επειδή, όπως τόνισε, θεωρεί ως «οπορτουνισμό αυτή την αλλαγή στάσης», υπογράμμισε: «Σωσίβιο σε κυβέρνηση που βυθίζεται, εγώ δεν πρόκειται να δώσω».