Λάρισα-«ΔΙΧΩΣ-ΦΡΕΝΑΗ-Εκδίκηση-της-Ιοκάστης.!!»

Συνεχίζονται για 6η Εβδομάδα οι Παραστάσεις στο «ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» Λάρισας, επί της (Τζαβέλα 1 & Εργ.Πρωτομαγιάς) με την εκπληκτική ανατρεπτική κωμωδία του Λεωνίδα Τσίπη «ΔΙΧΩΣ ΦΡΕΝΑ..Η Εκδίκηση της Ιοκάστης..!!» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δημητριάδη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Μια γυναίκα, ως σύγχρονη Ιοκάστη, καλείται να πάρει την εκδίκησή της σε μια ανδροκρατούμενη για χιλιάδες τώρα, χρόνια κοινωνία. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα έργο γεμάτο από ανατροπές και Μεγάλες εκπλήξεις.

Ερωτικά ζευγάρια που εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα, υπονομεύοντας το ένα-το άλλο. Αφού πρώτα ο γιός (Ερρίκος) και η σύζυγος του (Μαγδαληνή) «ξεπαστρεύουν» με δηλητήριο τον «ζωηρούλη» Υπερήλικα και άρρωστο Πατέρα, στην συνέχεια ακολουθούν απανωτές δολοπλοκίες με μοχλό, την δολιοφθορά στην πανάκριβη και πολυτελή τους «Μερσεντές», με τελικό στόχο την εξόντωση των κάθε επόμενων διεκδικητών της τεράστιας περιουσίας που κληροδοτείται εκ του Νόμου στην νεόκοπη, σύζυγο και προσφάτως «Πρώην προσωπική Νοσοκόμα του Μακαρίτη, (Λίλας) αλλά και στον Γιού του, από γονική παροχή της μακαρίτισσας Μητέρας του.

Η διαμάχη μεταξύ τους είναι αδυσώπητη & μέχρι τελικής πτώσεως. Μέσα στο Πολυτελές και πλούσιο σπίτι, κινούνται ως γραφικοί «Δορυφόροι», ακόμη ένας «Ιδιαίτερος» – Μπάτλερ, ένας Εραστής της «Κακιάς ώρας», (Μηχανικός αυτοκινήτων ο (Αντωνάκης) και η «φευγάτη και «Αλκοολική»«Βουδίστρια» αδερφή του η…(Ανδρομέδα..)…Πλησιάζοντας προς το τέλος και εκεί που πιστεύεις, ότι πια τα έχεις δεί όλα, σου έρχονται κατακέφαλα, οι δύο τελευταίες & μεγαλύτερες, πιο απίστευτες Αποκαλύψεις…!!!!!

Το Πρόγραμμα των Παραστάσεων που θα δοθούν τις επόμενες Ημέρες & ώρες είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ: 1/1/2022 – ώρα: 9.00 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ: 2/1/2022 – ώρα: 7.00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ: 6 /1/22 – ώρα: 9.00 μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7/1/22 – ώρα: 9.00 μ.μ.
ΣAΒΒΑΤΟ: 8/1/22 – ώρα: 9.00 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ: 9/1/22 – ώρα: 7.00 μ.μ.

Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ.του Θεάτρου: 2410 – 534313

The post Λάρισα «ΔΙΧΩΣ ΦΡΕΝΑ..Η Εκδίκηση της Ιοκάστης..!!» appeared first on TRIKALANEWS.