Μάρκος-Σεφερλής:-Απαντά-στον…-χαμό-που-προκάλεσε-το-«super-mammy»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Super Mammy» όπου ο λαοφιλής κωμικός ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της μαμάς Χαρίκλειας.

Τα αστεία του για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα στη σειρά Super Mammy είχαν ως αποτέλεσμα το hashtag #SuperMammy να γίνει πρώτο trend στο Twitter, όμως… όχι για τους σωστούς λόγους.

Το βράδυ της Παρασκευής, πέντε μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί;»

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για την σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία, με μια απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης, καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο με τα ίδια κίνητρα, τα ίδια συμφέροντα και έναν και μοναδικό στόχο. Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί; Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί. Πάντα όμως βρίσκουν όλους εσάς αντιμέτωπους γιατί με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς» είπε αρχικά.

«Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών. Ίσως είμαι και ο μόνος Έλληνας κωμικός που έχει κοντά του τα μικρά παιδιά. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς. Έχουν ένστικτο, καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και το βλέπουν. Όχι επειδή κάποιος τους το επιβάλλει αλλά γιατί με αυτό περνάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ κλείνοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που, όπως ξέρετε ή δεν ξέρετε, είμαι όλα αυτά τα χρόνια με έργα και όχι με λόγια δίνοντας όλη μου την ψυχή» συμπληρώνει ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το βίντεο