Μαίρη-Συνατσάκη:-Επέστρεψε-στο-youtube-μετά-από-οκτώ-μήνες

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους followers της η Μαίρη Συνατσάκη το απόγευμα της Τετάρτης (21/9).

Η influencer μετά από απουσία 8 μηνών από το Youtube λόγω της εγκυμοσύνης της επέστρεψε στην πλατφόρμα με ένα βίντεο 30 λεπτών.

Σε αυτό δείχνει την καθημερινότητά της κατά την διάρκεια της κύησης και μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της.

«Έχω 8,5 ολόκληρους μήνες να κάνω Youtube και τους 7 ήμουν έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια, δείχνει τις εξετάσεις που έκανε για την εγκυμοσύνη της και συγκεκριμένα την καμπύλη ζαχάρου, η οποία γίνεται την 26η εβδομάδα της κύησης.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία. Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές», αποκαλύπτει.

«Νιώθω μεγάλη ασφάλεια το τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι… αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα», προσθέτει.

Όσον αφορά τα θέματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη υπόσχεται ότι θα τα λέει πιο συχνά με τους θαυμαστές της μέσω του Youtube και δεν κρύβει τη χαρά της που θα γίνει μανούλα.

Δείτε το βίντεό της