Ξεκίνησαν-οι-εορταστικές-εκδηλώσεις-προς-τιμήν-της-Παναγίας-Ελευθερώτριας-στον-Άγιο-Κωνσταντίνο-Τρικάλων
Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, δίνοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Εφεστίου και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Ελευθερώτριας.
Το Άγιον Έλεον θα συσκευασθεί και θα δοθεί ως ευλογία στους πιστούς, κατά την διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων.
Την Πέμπτη το απόγευμα στις 7.00 θα ψαλεί  η Ιερά Παράκληση στην Παναγία Ελευθερώτρια, την οποία θα ψάλλει ο λαός, “αινούντας και ευχαριστούντας” τον Θεό, για την αγάπη της Θεομήτορος και την θεραπευτική παρουσία στον κόσμο.
Την Παρασκευή το απόγευμα στις 7.30 θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου και το βράδυ της Παρασκευής 9.30 θα τελεστεί Ιερά Αρχιερατική Αγρυπνία για την Παναγία Ελευθερώτρια.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ελευθερώτριας θα μείνει εκτός του Παρεκκλησίου έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου όπου θα κλείσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις με την τέλεση του Αγιασμού προς Ιασιν ψυχής και σώματος.

The post Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Άγιο Κωνσταντίνο Τρικάλων appeared first on TRIKALANEWS.