Οι-Σταυρωτήδες-….

Σταύρωσαν την ΔΕΗ και επί των ιματισμων της έβαλαν κλήρο. Και πλάκωσαν οι παροχοι να τηλεφωνούν νυχθημερόν για “φτηνό” ρεύμα στον φτωχό λαό.

Και έμεινε απογυμνωμένη η κρατική ΔΕΗ για να ξεπουληθεί καλύτερα.Και πάγωσαν 40.000 νοικοκυριά στην Αττική και 3000 κάτοικοι στις Σποράδες με λίγο χιόνι και είδε η χώρα “εικόνες απο το μέλλον” όταν όλα, ενέργεια και νερό, θα περάσουν στον ιδιώτη, όπως σχεδιάζουν οι υπηρέτες, σημερινοί και χθεσινοί, της “Ευρώπης των λαών”.

Πάγωσαν και οι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία, τα οποία βγάζουν κραυγές απόγνωσης για τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές , φάρμακα, ΜΕΘ, με τον αριθμό των νεκρών να μεγαλώνει και να φτάνει τις 6000 ψυχές.

Και απο ένα παλιό ραδιόφωνο ακούγεται το τραγουδάκι :” Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας.Ξεγράψτε με απ’τα κατάστιχα σας στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας.

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε, αφού η ιστορία σας ανήκει σαρώστε το λοιπόναν επιμένετε.

Στ’ αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσειςτο έργο το’χω δεί μη με τρελαίνετε το πλοίο των ονείρων μου με πάει σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε.

Παλεύω μαζί με τους πολλούς να σώσουμε ο,τιδήποτε αν σώζεται.

Κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε! “

Ε.Π.