Πέτρος-Φιλιππίδης:-Τα-νεότερα-για-την-υγεία-του-–-Προβληματισμός-στην-ΕΡΤ-για-το-Χαιρέτα-μου-τον-Πλάτανο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε μία δυσφορία και η σύζυγος του με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο τους μετέφερε σε γνωστό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μέχρι στιγμής ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδώσει το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», ο κωμικός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και έχει δίπλα του όλη την οικογένειά του. Σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν υπάρχει, καθώς έχει θέμα με την καρδιά του, οπότε θα πρέπει να γίνουν μερικές ακόμα εξετάσεις.

Oι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΡΤ που αναζητούν λύση γύρω από τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ωστόσο, η σειρά δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη στα γυρίσματα, τα οποία εξαρχής ήταν προγραμματισμένα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.