Πήγε-αιμόφυρτη-στο-νοσοκομείο-και-δεν-έγινε-δεκτή-επειδή-δεν-φορούσε-μάσκα!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο της Σύρου, όταν μια γυναίκα – σύμφωνα με καταγγελία της – με τραύματα στο πρόσωπο, αιμόφυρτη, επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία για την παροχή πρώτων βοηθειών, αλλά εκεί δεν της επέτρεψαν να εισέλθει στο εσωτερικό του ιατρείου, επειδή δεν φορούσε μάσκα! Η συγκεκριμένη γυναίκα, νωρίτερα συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο, χθες 21 Ιουλίου, όμως τραυματίστηκε και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από το νοσοκομείο.

Εκεί αντιμετώπισε μια σειρά από ασυνήθιστης «λογικής» περιστατικά, μετά την άρνηση των νοσηλευτών να της επιτρέψουν να εισέλθει στο κτήριο, καθώς επίσης οι ίδιοι νοσηλευτές που φορούσαν τις ειδικές στολές προστασίας κατά του κορωνοϊού, την θερμομέτρησαν, κι αφού βεβαιώθηκαν ότι είχε φυσιολογική θερμοκρασία, την ρώτησαν αν είχε εμβολιαστεί, ενώ παράλληλα της ζήτησαν να φορέσει μάσκα. Μάλιστα, σύμφωνα με το syrospress.gr παρών ήταν κι ένας γιατρός με τον οποίο υπήρξε διαπληκτισμός. Τελικά, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, της επέτρεψαν να μεταφερθεί στα ειδικά κοντέινερ που είχαν στηθεί αποκλειστικά για covid-19 περιστατικά, προκειμένου να γίνει η περίθαλψη.

Μετά από όλα αυτά, η τραυματίας γυναίκα, αποφάσισε να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και να αναζητήσει βοήθεια για τα τραύματά της από ένα κοντινό φαρμακείο, όπως και έγινε.

 

 

The post Πήγε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο και δεν έγινε δεκτή επειδή δεν φορούσε μάσκα! appeared first on TRIKALANEWS.