Ποιες-περιοχές-μπαίνουν-στο-«κόκκινο»-από-αύριο-μέχρι-και-την-1η-Μαρτίου.-Ανάμεσά-τους-και-Δήμος-της-Θεσσαλίας
Στις περιοχές που αυξήθηκε το ιικό φορτίο και περνούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς στο «κόκκινο» από αύριο, Σάββατο, έως την 1η Μαρτίου εντάσσονται οι εξής περιοχές:

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, ο Δήμος Θάσου, όλη η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (πλην του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), ο Δήμος Αγιάς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, καθώς και ο Δήμος Ζίτσας της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου παραμένουν η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, οι Δήμοι Τανάγρας και Θηβαίων, ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού στην Πιερία, ο Δήμος Τεμπών και η Κάρπαθος.

Τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα δεν παρατείνονται στους δήμους Θήρας, Αγίου Νικολάου Κρήτης, στη Ζάκυνθο, τον Δήμο Σπάρτης και στον Εορδαίας Κοζάνης. Σε αυτές τις περιοχές το επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται σε ύφεση και περνούν στο επίπεδο επιτήρησης, δηλαδή το «πορτοκαλί», στο οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

The post Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο» από αύριο μέχρι και την 1η Μαρτίου. Ανάμεσά τους και Δήμος της Θεσσαλίας appeared first on Trikala Day.