Συγκινεί-η-Κατερινά-Καραβάτου-με-αναμνήσεις-από-τα-παιδικά-της-χρόνια

Δύσκολη από πολλές πλευρές ήταν η χρονιά που πέρασε για την Κατερίνα Καραβάτου αφού κλήθηκε να διαχειριστεί τόσο τον χωρισμό της όσο και την απώλεια της λατρεμένης της μητέρας.

Η παρουσιάστρια έχοντας όμως σύμμαχους τα δυο της παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου προχωρά, χαμογελά και ζει την κάθε στιγμή με συνοδοιπόρους την Αέλια και τον Αρίωνα της.

Διαβάστε επίσης: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Σακίρα μετά το χωρισμό από τον Πικέ: «Θέλω να..»

Το φετινό δύσκολο καλοκαίρι

Αυτό το διάστημα η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και συγκινεί με τις σκέψεις της.

Η ίδια νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Αυγούσου μοιράστηκε με τους followers της δυο φωτογραφίες γεμάτες από αγάπη, συγκίνηση και ανεξίτηλες αναμνήσεις από τα δικά της καλοκαιρία που πέρναγε ως παιδί, τα οποία με έναν τρόπο μαγικό ενώνονται με αυτά τα καλοκαίρια των δικών της παιδιών.

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας. Καλό μας μήνα», έγραψε η ίδια.

Τι δήλωσε στη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

«Ήταν η τελευταία μας εκπομπή. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή. Αισθάνομαι ωραία γιατί είμαι ανάμεσα σε φίλους και αυτός ο κύκλος έκλεισε πολύ γλυκά όπως ξεκίνησε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα γιατί συνέβησαν και πάρα πολλά πράγματα αλλά εντάξει, οι δυσκολίες είναι εδώ για να τις ξεπερνάμε.», είχε πει η ίδια στον «αέρα» της τελευταίας της εκπομπής!