Τι-θα-δει-η-Αγγελική-Νικολούλη-στο-νέο-πρόγραμμα-του-mega;

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA, η Αγγελική Νικολούλη θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, έρευνα με αποτέλεσμα.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση.

Λίγο πριν τη δική της πρεμιέρα στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη μας αποκαλύπτει τις επιλογές της στο νέο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού.

«Όλα θέλω να τα δω, να έχω μια γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους και στα γλυκά μας τα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους την αγάπη σας Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη. Σας περιμένουμε. Καλή επιτυχία!» αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)