Τρίκαλα:-20χρονος-διέδωσε-βίντεο-της-ανήλικης-φίλης-του-με-προσωπικές-στιγμές

Σε μια απίστευτη και πρωτοφανή για τα Τρίκαλα καταγγελία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός FM 100” από τη μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού.

Η κοπέλα είχε σχέση με έναν 20χρονο ο οποίος βιντεοσκόπησε εν αγνοία της προσωπικές τους στιγμές τις οποίες και διέδωσε μέσω των σόσιαλ σε φίλους του με αποτέλεσμα να έχει κυκλοφορήσει ευρέως.

Η 15χρονη, όπως ανέφερε η μητέρα της στο Ράδιο Ζυγός, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Η μητέρα της απευθύνθηκε στην αστυνομία κι έχει υποβάλλει μήνυση, ενώ αναφέρει ότι “εκείνο που ζητώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην το ξανακάνει σε καμία κοπέλα. Είναι ενήλικος και πήγε με μία ανήλικη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

The post Τρίκαλα: 20χρονος διέδωσε βίντεο της ανήλικης φίλης του με προσωπικές στιγμές appeared first on TRIKALANEWS.