Χαμογέλα-και-πάλι-–-Η-Σίσσυ-Χρηστίδου-και-η-παρέα-της-μοιράζονται-την-ανυπομονησία-τους-λίγο-πριν-την-μεγάλη-πρεμιέρα

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου,  η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα η παρέα του Σαββατοκύριακου ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο αγκαλιασμένοι μοιράζονται με το κοινό την αγωνία τους για το νέο ξεκίνημα.

«Εδώ μας βλέπετε χαρούμενους, γεμάτους αγωνία, ανυπομονησία» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου για να την διακόψει αστειευόμενος ο Παύλος Σταματόπουλος λέγοντας «Πολύ, πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα.

Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της.

Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.