Χριστίνα-Μπόμπα:-Πώς-είναι-το-σώμα-της-δώδεκα-μέρες-μετά-τον-τοκετό;

Μόλις πριν από 12 ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κορούλες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μας έδειξε πως είναι το σώμα της λίγες μέρες μετά τον τοκετό. Η σύζυγος του Σάκη Tανιμανίδη και γνωστή influencer έχει χάσει σε χρόνο dt πολλά κιλά και… συνεχίζει!

Όπως η ίδια ανέφερε μέσα σε 12 μέρες έχει χάσει 14 κιλά! Μάλιστα η Χριστίνα έδειξε πως είναι το σώμα της, που της έχει μείνει λίγη κοιλίτσα ακόμα και υπογράμμισε ότι συνεχίζει την προσπάθειά της για να επανέλθει σε φόρμα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχε πει:

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Ενώ ο Σάκης είχε τονίσει:

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!»

Δείτε τις εικόνες από το βίντεο: